marzuki1274

marzuki1274

U.S.A.

About Me

Joined: October 2, 2009

Anda sama seperti saya? Jemu dengan propaganda? AKHIRNYA! Akhirnya anda singgah juga di laman yang mendedahkan rahsia bagaimana seorang pemasar internet amatur dari Padang Serai, Kedah menjana USD1000 seminggu dengan caranya yang tersendiri. Inilah yang ingin saya kongsikan dengan anda secara eksklusif. Mencari Formula USD1000/Minggu? Ingat GDI, ingat nama ini. Mhd Yusof ! Anda sudah berada dalam laman web yang betul! Cerita kosong x ader.....hanya fakta. Lihat Kedudukan Beliau Dalam Ranking Leaderboard GDI Cerita kosong x ader.....hanya fakta. Lihat penyata PayPal beliau. baru terima, MASIH PANAS ! Mari kita bersantai dahulu sebelum sembang bisnes. Inilah yang saya selalu be;liau sebutkan USD1000 seminggu santai santai... Mai Buat Duit Wei! (Hanya Bermodalkan USD10) Jika suka cara saya, marilah kita jadi biz partner. Jika tak suka, marilah kita jadi kawan. Tak perlu percaya cakap saya, tapi percayalah pada bukti. Ini bukan cek GDI saya, tapi cek GDI sifu saya USD17000 sebulan Ini trend pendapatan GDI sifu saya Ini saranan saya. kalau rajin, nah! baca dan fahamkan.... kalau malas nak baca, klik DAFTAR dan mula buat duit.... Ini coretan asal sifu saya. (En Mazelan Abas) - Saya paparkan (dengan izin beliau). Salam Sejahtera kepada sahabat. Selamat Datang. Nama saya Mazelan dan tinggal di Selangor. Anda mungkin sampai ke web saya kerana ingin mengetahui bagaimana cara untuk keluar dari masalah kewangan yang sering membebankan ramai orang. Saya akan ceritakan kesemuanya hingga ke rahsia yang paling dalam sekali. Satu ketika dahulu, saya tidak mempunyai pekerjaan dan saya terjebak ketahap terdesak. Waktu itu saya mencuba mencari duit secara online didalam internet. Saya sertai baratus-ratus program menjana pendapatan dalam dan luar negara, bermodal dan yang tak bermodal, saya sertai skim pelaburan diinternet, ada yang modal besar dan ada yang modal kecil. Saya sertai semua program yang menjanjikan pulangan lumayan dalam masa singkat. Asalkan ada sahaja bisnes diinternet yang menjanjikan pulangan segera atau dalam masa singkat, tentu saya akan menyertainya. Tapi, boleh dikatakan hampir kesemua tidak mendatangkan hasil yang memuaskan. Duit semakin habis, kerja tiada, hampir give up tak tahu nak buat macamana lagi. Tetapi dalam banyak-banyak program tu, ada satu program yang saya sertai secara tak sengaja, kerana saya tak berapa minat dengan program tersebut, kerana ia tidak menjanjikan pulangan dalam masa yang singkat. Saya inginkan program yang boleh bagi duit dalam masa singkat. Program tersebut adalah GDI (Global Domain International). Walau pun saya sertai program tersebut tapi saya tidak mengambil perhatian langsung, kerana hasil pulangannya lambat, lagi satu kompani ini berpusat di USA. Saya fikir kalau ada masalah macamana kita nak pergi USA, nak tengok betul ke tidak. Dulu saya pernah masuk skim pelaburan EA Index yang katanya berpusat di USA, dan akhirnya, rupanya taukeh dia duduk kat Puchong sahaja, dah kena tipu, beribu duit habis. Jadi kalau sebut USA ni fobia sikit. Selepas tiga bulan menyertai GDI tiba-tiba saya mendapat peringatan dari GDI untuk menghantar beberapa dokument dan salinan kad pengenalan kerana mereka perlukan dokument tersebut untuk menghantar satu check pendapatan saya. Saya terkezut waktu itu, saya rasa macam betul tapi ada juga rasa macam tipu, masih lagi was-was. Saya mula kembali kelaman web GDI dan mula bagi perhatian. Tengok-tengok GDI saya dah berkembang, huh? macamana dah siap ada downline? Saya pun hantar semua dokument yang dikehendaki oleh GDI, nak tengok betul ke tidak, selang seminggu saya dapat check hampir USD250. Saya pun masukkan dalam bank dan memang sah dia jadi duit betul. Mulai saat itu, saya mula mengkaji tentang GDI. Saya nak tahu bagaimana network saya boleh berkembang? Rupanya saya dapat seorang upline dari US yang baik, secara senyap dia masukkan satu orang dibawah saya, dan orang itu memang seorang yang hebat dalam MLM. Ooo baru faham. Saya mula belajar tentang GDI dari A sampai Z. Dan sekarang sudah hampir 8 bulan saya di GDI, tiap-tiap bulan saya dapat check. Setiap bulan nilai check saya biasanya double berbanding bulan sebelumnya., dan saya nak beritahu anda memang lumayan hasilnya. Saya sangat mencadangkan kepada anda, kalau inginkan sesuatu yang benar-benar asli, jadikan GDI pilihan pertama anda. Tapi sebelum menyertainya, saya cadangkan kaji dahulu tentang GDI, bagaimana mereka beroperasi. Anda boleh cari sendiri maklumat di internet mengenai GDI. Disini saya cuba terangkan serba sedikit siapa GDI dan bagaimana boleh buat duit dalam GDI. GDI merupakan sebuah kompani menyewakan tapak domain untuk sesiapa sahaja yang ingin memiliki website sendiri. Perniagaan menyewakan tapak domain merupakan perniagaan yang sangat besar sekarang ini. Kerana setiap hari berpuluh ribu pengguna diinternet mendaftar dimana-mana kompeni yang menyediakan tapak domain untuk mereka memiliki website sendiri. Untuk anda yang kurang faham, untuk membolehkan website kita boleh dilihat oleh seluruh dunia, kita perlukan tapak domain. Contohnya macam kita buat kueh, kalau kita nak niagakan kueh kita, kita perlukan tapak seperti warung atau restoran untuk menjual kueh kita. Macam itu juga tentang website. Apa perbezaan antara GDI dan web hosting kompani yang lain. Dengan web hosting compani yang lain: 1. Jika sesorang ingin membina website sendiri, mereka perlu membayar sewa tapak selama setahun dan yuran pendaftaran domain. 2. Selepas membayar, kena tunggu sehari atau dua, barulah mereka boleh hantar website mereka ketapak tersebut, barulah orang lain boleh tengok website kita. 3. Kebanyakkan warung yang menjualkan kueh kita tidak mengajarkan macamana nak buat kueh tersebut. Mereka tolong jualkan sahaja. Sama seperti kebanyakkan web hosting yang lain, mereka tidak ajar macamana nak buat website. 4. Kalau kita ceritakan kebaikan web hosting yang kita sewa itu kepada rakan yang lain, dan sekiranya mereka juga menyewa tapak tersebut, kita tak akan dapat upah apa-apa. Dengan GDI. 1. Jika anda mendaftar dengan GDI, anda tak perlu bayar apa-apa dahulu sebab mereka bagi 7 hari percuma. 2. Anda tak perlu bayar setahun, anda boleh bayar setiap bulan harga sewa tapak sebanyak RM35 sahaja dan boleh potong pada bila-bila masa jika anda tidak suka. 3. Website anda boleh diaktifkan serta merta, tak perlu tuggu sehari dua. 4. Terdapat acuan bagaimana membuat website secara Percuma. 5. Dan yang paling penting, kalau anda ajak orang lain menyewa tapak web di GDI, anda akan mendapat komisyen. Bagaimana boleh buat duit dengan GDI ini? Saya rasa, inilah tajuk dan tujuan anda melawat web saya ini. Saya harap anda dapat tumpukan perhatian setiap ayat yang saya tuliskan disini. GDI akan memberi komisyen jika kita mengajak orang lain menyewa tapak domain disini. Sebab itu kebanyakkan orang, termasuk saya menyertai GDI bukannya untuk memiliki web sendiri, tapi nak dapat komisyen sahaja. Sebab itu saya tak berapa kisah dengan web saya tersebut, saya biarkan sahaja tak terusik, tapi saya masih bayar RM35 setiap bulan. Kalau saya tak bayar nanti saya tak dapat komisyen. Mengikut pengalaman saya, yang sering menjadi penghalang orang menyertai GDI adalah pembayaran sewa tapak domain sebanyak RM35 setiap bulan ke GDI. Sebab pembayaran tersebut dilakukan melalui kredit kad atau debit card.. Jadi sesiapa yang tak ada kredit card, bolehlah memohon debit card. Maybank ada, BSN Giro ada, affin-bank ada, banyak bank yang bagi debit card, Satu perkara saya yakin anda tak mungkin jadi miskin dengan membayar RM35 setiap bulan, berbanding apa yang mungkin anda dapat dari GDI. Satu lagi petua, jika anda sudah menyertai GDI, jangan jauhkan diri anda upline, selalu contact mereka, adatlah cara orang baru nak belajar, jangan belajar sorang-sorang, perkara ini selalu dilakukan oleh orang yang gagal. Anda jangan jadi begitu. Saya boleh bayangkan apa akan terjadi dengan saya dahulu jika dari peringkat awal lagi saya sering mendekati upline saya. Mungkin pendapatan saya sekarang ini berlipat kali ganda berbanding sekarang. Kerana anda sebenarnya memerlukan seseorang untuk memendekkan masa belajar. Kelebihan yang ada pada GDI. 1. GDI menceburi bidang yang sangat cerah dimasa akan datang, dan kita boleh berkembang bersama-sama mereka. 2. Market anda terlalu luas, anda boleh mempromosikan diseluruh dunia bukan setakat di Malaysia sahaja. 3. Cara untuk mempromosi begitu mudah, hanya dapatkan nama dan email address, sudah cukup untuk anda membuat promosi. 4. GDI tidak pernah menghadapi apa jua masalah didalam pembayaran komisyen kepada kita. Sudah 10 tahun mereka beroperasi, tidak pernah ada apa2 komplen setakat hari ini. Ini sifat-sifat kompani yang perlu kita bergabung, bukan kompani yang tak tahu hujung pangkal, tak tahu siapa CEO dia, tak ada bangunan langsung, gah setahun dua, lepas tu hilang entah kemana, atau pun diharamkan oleh kerajaan. 5. Anda boleh buat promosi dengan hanya duduk didepan komputer sahaja. atau anda masih boleh buat cara off line. Dua -dua boleh mendatangkan hasil. 6. Yang bagusnya, anda tidak perlu bersusah payah menyuruh ahli network anda untuk maintain tiap-tiap bulan, selagi dia memiliki website tersebut, selagi GDI potong sewa bulanan mereka, selagi itulah kita akan dapat 10% daripadanya, kalau mereka sewa selama 10 tahun, maka sepuluh tahunlah kita akan dapat. Saya ingatkan anda, perniagaan ini bukan skim cepat kaya, bukan join hari ini boleh kaya esok, kalau itu yang anda cari, anda masuk ke laman web yang salah. Laman web ini saya tujukan pada sesiapa yang jujur dan iklas untuk menyelesaikan masalah kewangan mereka, kerana saya dah lalui peringkat permulaan dalam GDI, sudah buat silap beberapa kali membuat cara promosi yang salah, banyak kesalahan itu dan ini, tetapi akhirnya berjaya juga mendapat komisyen yang melebihi gaji seorang pengurus disesebuah kilang, itulah perkara dan pengalaman yang ingin saya berikan kepada anda yang benar-benar ingin mencontohinya. Sekian Terima kasih Mazelan Abas Mesti Tonton (Tengok orang buat duit dulu) Ini kisah Sifu Mhd Yusof (Kini Top 5 dalam ranking leaderboard GDI). Dengar apa kata beliau....... Jujur saya nyatakan, semasa kandungan web ini di tulis, saya baru join GDI seminggu yang lalu (22 hb Jun 2009). Tapi anda jangan terkejut dengan hasil jualan saya dalam masa yang sebegitu singkat! Lihatlah screenshot senarai downline saya dalam tempoh satu minggu sahaja. Bagi setiap 5 orang downline, GDI membayar USD100. Berapa nilai fast bonus yang saya bakal dapat dalam tempoh HANYA seminggu? Tentu anda boleh agak dan boleh kira bukan? Ini baru Fast Bonusnya. Tapi, bukan fast bonus yang menjadi sasaran utama. Saya lebih mensasarkan kepada pulangan lumayan dalam bentuk pendapatan passive yang berpanjangan dari komisyen affiliate GDI. Anda jangan terkejut jika GDI membayar komisyen affiliatenya sedalam 5 lapisan ke bawah. Wow! Bombastic! Fantastic! HASIL JUALAN MINGGU PERTAMA BELIAU DALAM GDI. Maaf, beliau tak dapat nak tunjukkan keseluruhan senarai downline beliau hingga complete level 2 sebab screen besar. Memadailah beliau paparkan level 1 beliau untuk membuktikan kepada anda bahawa bisnes ini amatlah lumayan dan mudah dijalankan. Maaf sekali lagi, Beliau sekadar menyatakan yang benar dan fakta. Selebihnya anda fikir2kan sendiri. Jika terdetik di hati anda untuk mencuba, klik saja dipautan DAFTAR ini dan libatkan diri anda secara serius. Hanya yang serius akan berhasil. Inilah masa untuk anda pula buat duit. Jangan buang masa ! klik Daftar Untuk Percubaan 7 hari PERCUMA! Video Panduan Daftar Lihatlah pencapaian En Mhd Yusof dalam minggu2 berikutnya.... BUKTI GDI BOLEH BUAT DUIT Bonus jualan minggu pertama beliau USD300 Tak ada bukti nak tunjuk. (Tak sempat ambik screenshot , ingatkan nak suka2 cuba2 jer......) Bonus jualan minggu ke 2 beliau USD800 Bonus jualan minggu ke 3 beliau USD1000 Bonus jualan minggu ke 4 beliau USD1200 Bonus jualan minggu ke 5 beliau USD1300 Jangan buang masa ! klik Daftar Untuk Percubaan 7 hari PERCUMA! Ini bisnes global. Urusniaganya menggunakan DUIT PLASTIK Jadi anda perlu memiliki kad credit/kad debit Masalah tak ada kad kredit? Usah risau, Masalah mendapatkan kad kredit kini sudah jadi kisah sejarah. Dapatkan kad debit yang boleh diterima untuk berurusniaga di Internet hanya melalui proses semudah membuka akaun simpanan biasa saja. Jangan pening kepala tanpa sebab lagi. Sekarang saya dedahkan caranya. Pergi ke EON bank sekarang, isi borang apply kad debit visa/mastercard. Kad siap sekelip mata. Boleh pakai on the spot. Apa lagi yang boleh saya katakan? Anda bermasalah lagi? Copyright ©2009 easybizz.ws So...Apa dia GDI? Untuk pengetahuan anda, pelan perniagaan yang kita bincangkan selepas ini adalah merupakan satu konsep smart partnership melibatkan kerjasama dengan sebuah syarikat I.T antarabangsa yang terkenal dan dipercayai semenjak tahun 1999 lagi iaitu Global Domain International (Website.Ws). Syarikat GDI pernah mendapat pelbagai publisiti contohnya di dalam beberapa majalah seperti The Inc 500 yang menyenaraikannya sebagai syarikat ke-37 paling pesat berkembang di Amerika Syarikat. Syarikat inilah yang kita pergunakan sebagai jentera ataupun platform untuk kita meraih kejayaan dan kekayaan melalui internet. Anda akan didedahkan dengan lebih banyak lagi kehebatan syarikat ini pada masa terdekat nanti. Sekarang mari kita lihat beberapa testimoni dari rakan-rakan kita dibawah... Ahmad Ridzuan Bin Abd Rahman, Malaysia "GDI adalah bisnes internet yang terbaik yang ada!" - Ahmad Ridzuan Bin Abd Rahman GDI adalah yang paling mudah dan mesin penjana pendapatan yang terbaik bagi saya. Saya telah memperkenalkan lebih dari 10 pelanggan baru kepada GDI dalam minggu pertama saya menjadi affiliate. Percayalah bahawa, GDI adalah bisnes internet yang terbaik yang ada! Tip Promosi: Saya telah menghubungi sponsor saya berkali-kali untuk memahami pengalaman dan strategi beliau di dalam bisnes ini. Saya sentiasa berhubung dengan beliau kerana saya tahu beliau memiliki cara yang terbaik. Maka, berhubunglah selalu dengan sponsor anda dan mereka akan membimbing anda. Saya juga tidak pernah berhenti mempromosikan GDI. Mengapa tidak berkongsi dengan rakan-rakan anda? Hazahasnida Hasan Jabai, Malaysia "Saya Sayang GDI!" - Hazahasnida Hasan Jabai Ini merupakan satu peluang global yang amat hebat! Saya membuat duit secara automatik walaupun ketika tidur! Dan ianya merupakan perniagaan yang saya rasa memiliki kos 'overhead' yang paling rendah dalam dunia ini! Tip Promosi: Saya membuat satu 'flyers' yang cantik dan mengupah beberapa penghantar/penjual surat khabar untuk menyebarkannya. "Saya berpendapat perniagaan GDI adalah perniagaan internet yang paling hebat." - Tien Kiong Yeo Saya berpendapat perniagaan GDI adalah perniagaan internet yang paling hebat, terutama sekali untuk yang baru menjejak kaki ke alam perniagaan internet. GDI mempunyai model perniagaan yang amat mudah untuk diikuti, potensi keuntungan yang tanpa batas dan amat ringkas untuk diduplikasi. Tip Promosi: Untuk menjamin kejayaan yang cemerlang di sini, anda perlulah membina perniagaan ini untuk jangka masa panjang dengan membantu dengan ikhlas setiap rakan-rakan niaga anda. Top 5 Leaderboard Qualifier "USD1000 Seminggu Santai Santai...." - Mhd Yusof Abd Ghoni Bermula dengan keberanian sign-up dan terus bayar on the spot. Rupanya keyakinan tinggi yang saya letak pada peluang biz GDI ternyata berbaloi. Saya jadi bertambah yakin apabila berjaya mencatatkan jualan minggu petama sebanyak USD300. Pada minggu kedua, saya mencatat USD800. Manakala minggu ke3, jualan tercatat adalah USD1000. Sejak itu saya tidak menoleh ke belakang lagi. Mencipta jualan USD seminggu bukan lagi suatu yang luarbiasa bagi saya. Alangkah baiknya jika peluang yang sama dapat kita kongsi. Tip Promosi: Bina list gunakan sistem Autoresponder berbayar. Pelaburan yang pasti tidak merugikan. Hantar broadcast @ newsletter yang segar tiap2 hari. Pastikan rakan affiliate sentiasa mendapat latest update perkembangan biz kita. ws Kenapa Peluang Perniagaan Internet Melalui Syarikat GDI Adalah Untuk Semua? Tahniah! Anda baru sahaja bertembung dengan sesuatu yang mempunyai kuasa untuk merubah hidup anda ke arah yang lebih baik untuk selama-lamanya. Global Domain International Inc. adalah syarikat pendaftar global untuk alamat domain internet .ws (Dot WS) . Produk hebat yang disertakan dalam pakej US$10 (RM35) ini disertakan dengan alamat domain internet peribadi .Ws, akaun hosting laman web, 10 akaun emel dan juga aplikasi pembina laman web online yang membolehkan anda membina laman web professional atau peribadi dengan secepat yang mungkin. Dan yang paling bagus adalah anda dapat mencuba semua tawaran ini pada hari ini juga secara PERCUMA! Ini kerana GDI menawarkan selama satu minggu penuh untuk anda mencuba dahulu seluruh pakej ini secara percuma, tanpa sebarang ikatan pun. Sila lengkapkan maklumat anda selepas ini supaya kami dapat menayangkan satu filem KHAS untuk anda! Karakter yang berlakon akan menyebut nama anda, pastikan anda MEMBUKA PEMBESAR SUARA (SPEAKER). Jika anda sudah bersedia, sila tekan kereta Ferrari dibawah untuk menaiki permanduan yang terhebat dalam hidup anda... Industri alamat domain internet semakin meletup! Pakar industri menjangka lebih 500 juta alamat domain akan didaftarkan setiap tahun untuk sepuluh tahun yang akan datang. GDI tidak mempunyai persaing dalam industri pemasaran rangkaian (network marketing). Ini kerana GDI merupakan satu-satunya syarikat yang berkeupayaan untuk memasarkan alamat domain internet melalui kuasa pemasaran rangkaian, dan mereka sanggup membayar anda dengan lumayan sekali kerana membantu mereka untuk menyebarkannya kepada dunia. Tiada batasan geografi dan had pendapatan anda disini... Jika anda sudah melihat pembentangan ringkas yang menarik sebelum ini, anda mungkin sudah tahu tentang ini. Jika belum, anda boleh klik disini dan "Bersedialah Menaiki Permanduan Terhebat Dalam Hidup Anda", atau anda boleh mencuba kalkulator pendapatan di bawah dan dari situ anda dapat melihat sendiri potensi pendapatan yang tanpa batas dalam perniagaan ini. Secara sedar atau pun tidak, anda tentu tidak ingin untuk membiarkan peluang sekali untuk seumur hidup ini terlepas begitu sahaja! 8 Sebab Kenapa "Pelan Langkah-Demi-Langkah" A+B+C Di Bawah Dapat Membantu Anda Memiliki Kejayaan Untuk Sepanjang Hayat Anda? Berbeza dengan progam-progam yang pernah anda lihat sebelum ini, saya tidak ingin mengorek atau menggali wang anda. Ini kerana dengan hanya kos secawan kopi setiap pagi, anda dapat mula mengorak langkah anda untuk mencapai segala yang anda impikan selama ini! Jadi teruskan bacaan anda... * Sebab # 1 : Jaminan 100% Kejayaan Untuk Anda! * Sebab # 2 : Sukses Dalam Jangka Masa Singkat : 30 - 150 Hari! * Sebab # 3 : Bina Perniagaan Kukuh Semudah 1-2-3! * Sebab # 4 : Kos Permulaan Yang Rendah! Mula Tanpa Risiko! * Sebab # 5 : Kebebasan Hidup Tanpa Perlu Bekerja Lagi! * Sebab # 6 : Kegagalan Anda Adalah Terbatas! * Sebab # 7 : Pendapatan Berterusan Tanpa Henti! * Sebab # 8 : Mula Menjana $$$$ Secepat Mungkin! Semua yang dinyatakan disini adalah benar dan bakal anda dapat kesemuanya! Mari kita lihat apa yang dialami sendiri oleh orang-orang biasa seperti Saudara Mohamad Hafizi dalam perniagaan ini.... "GDI sememangnya hebat, ringkas dan cepat." - Mohamad Hafizi Mahyudin Oleh kerana ini kali pertama saya menceburi perniagaan secara online, jadi saya tidak mempunyai apa-apa pengalaman pun dalam perniagaan internet. Walaupun begitu saya masih lagi mampu untuk menjana wang pada 2 minggu pertama saya disini. GDI sememangnya hebat, ringkas dan cepat. Dengan GDI, saya sekarang kian melihat sinar untuk menuju ke jalan kekayaan serta kebebasan kewangan. Tip Promosi: Saya amat percaya dengan keikhlasan, kerja keras dan kesabaran. Anda perlu ikhlas dan fokus ketika memperkenalkan kepada kenalan anda tentang kebaikan GDI. Jangan terlalu memberi tekanan kepada mereka dan sentiasa menjawab segala soalan mereka dengan baik. Akhir sekali, anda perlulah bersabar, mereka akan datang kepada anda juga! Sudahkah Anda Bersedia Untuk Melangkah Ke Dalam Kehidupan Hebat Yang Penuh Dengan Keriangan dan Kejayaan? Mulakan Langkah Anda Sekarang - Segalanya Semudah A+B+C! Sekarang anda sudah pun tahu apakah yang bakal anda lalui sebentar nanti. Kehidupan yang sebelum ini menjadi mimpi bagi kebanyakan orang kini terletak di tangan anda untuk menjadikannya sebagai realiti seharian anda. Bayangkan memiliki serta melakukan semua yang anda pernah impikan sebelum ini... Apa yang perlu anda lakukan sekarang adalah mengikut 100% setiap "Pelan Langkah-Demi Langkah" seperti dibawah dan seterusnya anda boleh mula menjana pendapatan setiap bulan tanpa batas - sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan anda bolehlah menghubungi saya pada bila-bila masa pun, kerana saya telah berjanji dengan diri saya untuk komited membantu anda sehingga berjaya! Sekarang, mari kita berhenti bercakap dan bangun bersemangat untuk mula melangkah membina empayar perniagaan yang hebat, kukuh dan kekal untuk sepanjang hayat anda. Segala-galanya bermula dari sini. ( Anda perlu baca dan melengkapkan setiap Langkah A+B+C di bawah untuk sistem ini beroperasi dengan jayanya bagi pihak anda! ) Langkah "A": Isi Borang Penyertaan Di bawah Untuk Menyertai Saya DAN Memiliki Segala Yang Diperlukan Untuk Anda Mula Membina Pendapatan Bulanan Seumur Hidup! (Tawaran 7 Hari PERCUMA! Cuba TANPA Sebarang Risiko!) Nota Rujukan Penting #1 :Untuk mengaktifkan keahlian anda bersama kami anda memerlukan kad kredit / kad debit / PayPal (Sila hubungi saya segera jika anda mempunyai masalah dalam hal ini) Kejayaan anda hanya memerlukan pelaburan sebanyak US$0.33 cent (RM1.17) sehari, iaitu bersamaan dengan RM35 sebulan diperlukan untuk mengubah kehidupan anda untuk selama-lamanya! (Selepas bulan ke-2 Anda tidak perlu lagi untuk membayar kos ini kerana keuntungan anda dari perniagaan ini akan membayarnya setiap bulan). Kos permulaan yang amat berisiko rendah ini adalah terlalu sedikit jika dibandingkan dengan jumlah kejayaan yang bakal anda kecapi tidak lama lagi. Walaubagaimanapun, jika anda membatalkan akaun anda dalam Masa 7 hari, kad anda tidak akan dikenakan cas tersebut. Anda boleh membatalkan keahlian anda pada bila-bila masa pun. Nota Rujukan Penting #2 :Jangan lupa untuk menempah laman web penjana wang RM30 (sekali sahaja). laman web ini yang akan gunakan sebagai langkah duplikasi. Seterusnya melengkapkan Langkah "B" di bawah... Langkah "B" : "Bersama Kita Membina Kejayaan" Untuk Menempah Web Promosi Bahasa Malaysia, Apa Yang Perlu Anda Lakukan? 1. Sila hantar maklumat anda seperti berikut: * Nama Penuh * Gambar (jika ada) * Nama Domain Anda * Username GDI * Password GDI * No Telefon * Alamat Emel Berserta bukti bayaran RM30 ke Email : mhdyusof.abdghoni@gmail.com manakala bayaran RM30 boleh bank-in ke akaun Maybank no 5520 3110 1469 2. Beliau akan membina satu laman web seperti ini yang dilengkapkan dengan maklumat anda - hal ini supaya anda dapat menjana rangkaian perniagaan anda melalui duplikasi mudah dan AUTOMATIK! Tahniah kerana selesai mendaftar Alamat Domain Internet .Ws peribadi anda! Selepas ini anda juga akan akan memiliki Laman Web Penjana Wang seperti ini tidak lama lagi. Melalui Laman Web ini sahaja proses untuk anda menjana wang adalah hampir 100% AUTOMATIK! Seterusnya, bersedialah untuk membina empayar perniagaan anda dengan melengkapkan Langkah "C" di bawah... Langkah "C" : "Dalam Masa 5 Bulan Menjana Pendapatan RM12,xxx Secara TETAP Dan BERTERUSAN - Malahan Setiap Bulan Wang Poket Anda Semakin Bertambah!" ...Miliki Perniagaan Internet Yang Memberi Keuntungan Luar Biasa Untuk Jangka Masa Panjang Kepada Anda! * Pelan Pembayaran 5 Paras Uni-Level Ini merupakan pelan pembayaran yang standard dimana kesemua rakan niaga GDI layak untuk mendapatnya, walaupun sekiranya anda masih lagi dalam akaun demo 7 hari. Secara asas, anda akan dibayar sebanyak US$1 (RM3.50) setiap bulan, untuk setiap alamat domain yang berdaftar di dalam jaringan 5-paras anda. Untuk pengetahuan anda, pelan pembayaran uni-level adalah sistem yang paling mudah di dalam perniagaan rangkaian (network marketing), dan ia merupakan kunci kejayaan syarikat GDI membesar dengan pesat sekali. Disini lebar jaringan anda adalah tidak terbatas. Anda boleh memperkenalkan seberapa banyak pun rakan niaga yang anda mahu, sama juga dengan mereka yang telah berdaftar di dalam rangkaian anda dan seterusnya. Secara ringkasnya, berikut adalah yang perlu anda lakukan... Sebagai contoh, anda memperkenalkan 5 orang menyertai program/produk disini. Ini bermakna anda mendapat US$5 (RM17.50) setiap bulan. Tidak besar bukan? Teruskan bacaan anda kerana selepas ini anda akan dapat melihat/merasa sendiri kuasa hebat di dalam progam ini. Seperti yang telah saya rasakan. Selepas itu, dengan mengikuti PELAN A+B+C & 3 ASAS DUPLIKASI DIATAS, setiap 5 orang tadi akan mengikut jejak langkah yang sama dengan memperkenalkan 5 rakan niaga mereka sendiri, jadi sekarang anda akan dibayar sebanyak US$25 (RM87.50) setiap bulan dalam "paras ke-2" anda. 25 orang tadi boleh memperkenalkan seberapa banyak orang yang mereka inginkan, tetapi untuk membina ASAS yang konsisten di sini kita akan menganggap setiap mereka juga akan membawa 5 orang rakan niaga baru. Ini bermaksud anda menerima komisyen bulanan sebanyak US$125 (RM437.50) dari peringkat ke-3 anda. Jika rentak ini berterusan, anda akan mendapat US$625 (RM2187.50) komisen bulanan dari paras ke-4, dan US$3,125 (RM10,937.50) komisen bulanan pada paras ke-5 anda. Sila cuba kalkulator dibawah untuk melihat potensi pendapatan bulanan anda yang tanpa had... Itu adalah sejumlah US$3,905 (RM13,667.50) [ US$5 (RM17.50) + US$25 (RM87.50) + US$125 (RM437.50) + US$625 (RM2187.50) + US$3,125 (RM10,937.50) ] komisen yang dibayar kepada anda untuk setiap bulan HASIL dari memperkenalkan 5 orang sahaja, dan juga dengan mengajar 5 rakan-rakan niaga baru anda tadi untuk melakukan perkara yang sama serta membantu mereka untuk membesarkan organisasi mereka sendiri. Dan perlu diingatkan disini, sesiapa pun tidak mempunyai batas untuk membawa seberapa banyak pun rakan niaga baru dalam perniagan ini. Ada beberapa rakan niaga kita yang secara peribadi memperkenalkan ratusan rakan niaga yang lain. Jika anda memikirkan pelan kita disini dengan serius, carta organisasi anda BOLEH 'MELETUP' JIKA anda dapat membawa hanya beberapa orang yang benar-benar komited untuk melakukan perniagaan ini. Berikut adalah contoh carta untuk pelan uni-level kita... Pendapatan anda tidak akan berhenti disini sahaja, selain mendapat komisen bulanan dari 5 paras uni-level anda, anda juga berpeluang untuk menjana BONUS MINGGUAN $100 (RM350) untuk setiap 5 orang rakan niaga baru yang anda daftar dalam masa 7 hari. Selain itu, BONUS 'HEAVY-HITTER' membolehkan anda menjana bonus tambahan sebanyak US$5000 (RM17,500) untuk satu bulan. Tidak lupa pula BONUS INFINITI YANG BARU diperkenalkan untuk anda menjana pendapatan dari kesemua rangkaian anda tanpa had bermula dari 5-paras rangkaian awal tadi....sehinggalah ke INFINITI! Anda akan tahu lebih lanjut tentang bonus-bonus tambahan yang hebat ini setelah anda menjadi seorang rakan niaga GDI! Nota Rujukan Penting : Jika anda seorang yang KURANG RAJIN (bukan PEMALAS ok) pun DAPAT MEMBUAT DUIT dari sini. Ini kerana anda boleh mula dengan memperkenalkan dahulu kenalan rapat anda seperti ibu bapa anda, adik beradik, sepupu serta sahabat handai untuk menjadi rakan niaga anda dalam perniagaan ini. Ingat, Anda hanya perlu 5 orang sahaja sebagai asas untuk mengembangkan rangkaian perniagaan anda disini. Dan apa yang paling senang untuk anda lakukan adalah menunjukkan alamat domain internet anda, dan selepas itu proses untuk anda menjana wang akan bermula dari situ! Peranan Anda Amat Penting Untuk Berjaya... Buat masa ini, setelah anda selesai mendaftar anda mungkin tertanya-tanya, apa yang sebenarnya perlu anda lakukan selepas ini. Jawapan yang amat mudah ialah dengan memulakan langkah anda untuk membawa serta membantu 5 rakan niaga anda untuk membina rangkaian perniagaan ini dengan melengkapkan 3 ASAS DUPLIKASI KEKAYAAN dalam Langkah "C" di atas! Sekarang anda sudah pun membongkar bahawa tiada apa-apa "rahsia hebat" yang diperlukan untuk lebih berjaya disini! Ini kerana untuk berjaya dalam perniagaan ini, saya dan semua rakan niaga yang lain amat percaya dan berpegang teguh dengan peribahasa di bawah... "Anda boleh mencapai segala apa yang anda impikan sekiranya anda membantu seberapa banyak orang untuk mencapai apa yang mereka inginkan." - Zig Ziglar (Pakar Motivasi Hebat Dunia) Jadi, jangan LUPA untuk membaca semula pelan perniagaan yang telah disusun di atas - ini supaya anda dapat mencari SEBAB yang kuat untuk anda membuat perniagaan ini secara serius dan bukan sekadar hobi sahaja. ANDA HARUS MEMAHAMI APA PERNIAGAAN YANG SEDANG ANDA JALANKAN. Ini kerana tiada ahli perniagaan yang berjaya tidak mengetahui setiap selok belok perniagaan mereka. Dengan memahami perniagaan anda, barulah anda dapat mengerjakan perniagaan ini dengan lebih bersemangat dan bertenaga! Secara ringkas, kaedah kita untuk duplikasi perniagaan ini adalah amat mudah sekali... * Anda akan memiliki laman web seperti ini. Jadi, apa yang perlu anda lakukan adalah, menunjukkan alamat internet .Ws anda kepada kenalan anda * Perkenalkan Pelan A+B+C anda kepada mereka , dan berkongsi dengan mereka bagaimana mereka DAPAT MEMBUAT DUIT dari perniagaan ini jika mereka mengikuti setiap langkah dalam PELAN A+B+C! * Bekerjasama sebagai RAKAN NIAGA JANGKA PANJANG dengan mereka untuk sama-sama membina perniagaan hebat, ringkas dan mudah ini. Setelah anda FAHAM SELOK BELOK perniagaan ini, anda mungkin akan tersenyum kerana memikirkan betapa mudahnya perniagaan ini beroperasi untuk memberikan ANDA hasil pendapatan bulanan yang hebat dengan HANYA menggunakan Alamat Internet & Sebuah Laman Web! Pendapat saya untuk anda... Sebelum saya mengakhiri perkongsian saya disini, saya ingin anda sedar bahawa dalam masa 5 bulan ini kejayaan luar biasa sedang menanti anda, apa yang perlu anda fokus adalah KOMITED MELAKUKAN perkara yang sudah anda TAHU sekarang dan, bertindak untuk MELENGKAPKANNYA 100% ...sukses hanyalah semudah itu untuk dilakukan disini! Jika tidak ianya seperti membaca seberapa banyak buku, tetapi tidak digunakannya sebaik-baiknya untuk memberi hasil dan kebaikan kepada anda, begitulah senarionya di bidang perniagaan ini. Ingat, tidak perlu banyak modal yang perlu anda laburkan tetapi yang paling penting adalah MASA dan TENAGA (USAHA) yang anda letakkan dalam masa 5 bulan ini kerana itulah pelaburan ANDA yang sebenar! Secara ringkasnya, untuk berjaya dalam perniagaan ini anda perlu ingat formulanya : "MASA" x "TENAGA" (USAHA) = "SUKSES!" jadi sekarang cuma masa dan usaha anda sahaja yang menentukan segala-galanya! "Mari kita lakukan revolusi dalam kehidupan!" - Sharon Goh Harap anda semua tahu betapa hebatnya produk dan servis yang kita ada di GDI. Mari kita lakukan revolusi dalam kehidupan! Tip Promosi: Buat perniagaan ini dengan serius. "Saya percaya GDI adalah jentera yang boleh membawa kepada impian saya." - Khairul Mazhalis Ismail Saya menyertai GDI pada tiga minggu yang lepas dan sekarang saya hampir memperolehi lima kali ganda keuntungan hasil dari apa yang saya labur disini. Menurut pengalaman saya, GDI membolehkan saya menghapuskan segala kecurigaan saya untuk berjaya dalam perniagaan secara online. Dan saya percaya GDI adalah jentera yang boleh membawa kepada impian saya. Apa-apa pun kamu tidak akan tahu apa yang kamu tertinggal selama ini sehinggalah kamu mengalami sendiri pengalaman memiliki perniagaan internet ini. Cuba dahulu dan rasai kehebatan revolusi perniagaan ini! Tip Promosi: Gunakan sebaik-baiknya fungsi "sistem jemputan" yang disediakan, kerana ia memberi sokongan yang sistematik dan 'follow up' yang amat berkesan! "Apa yang paling menarik ialah saya amat suka melakukannya!" Kamaruzaman Mohamad Ali Ini adalah perniagaan yang paling senang dalam dunia ini! Saya tidak pernah terfikir dapat membuat perniagaan semudah ini apa lagi saya dapat melakukannya pada masa lapang saya, memang hebat sekali! Apa yang paling menarik ialah saya amat suka melakukannya! Tip Promosi: Perkenalkan kepada seberapa banyak orang tentang perniagaan hebat ini! "Semenjak menyertai, saya memberi komitment dan sokongan yang penuh dengan ahli kumpulan saya untuk membesarkan lagi perniagaan ini." Lee Keng Ho Saya selalu percaya perniagaan network marketing akan mengalami perubahan dan lebih berdaya maju, tetapi belum ada yang dapat menarik perhatian saya - sehinggalah saya berjumpa dengan peluang di sini melalui GDI. Saya amat terpegun dengan platform ini yang amat kukuh yang membolehkan saya untuk membina dan seterusnya mengekalkan pendapatan melalui network marketing, selain itu produk dan servis yang teramat rendah kosnya, syarikat yang amat dipercayai dan sokongan pelanggan yang amat bagus. Semenjak menyertai, saya telah memberi komitment dan sokongan yang penuh dengan ahli kumpulan saya untuk membesarkan lagi perniagaan ini! Tip Promosi: Ikhlas berkongsi visi dan misi anda dengan orang lain. Ianya memerlukan kekuatan dan kesungguhan untuk membesarkan satu perniagaan. Pendekatan dan penyampaian yang betul adalah amat penting untuk memperluaskan perniagaan ini. Tak faham sepatah abuk pun? Oklah kalau begitu cuba baca RINGKASAN di bawah:- Macamana cara nak join? Klik Sini lengkapkan borang yang diberikan. Bayar pakai kad kredit ke? Ya ! Kad kredit dari sebarang bank tempatan. Kalau tak ader kad kredit macammaner? Boleh apply Kad Debit dari EON BANK Sekejap jer dah siap. Kalau anda sedang bekerja, Apply waktu lunch hour pun sempat. Lepas dah dapat kad, call saya, biar saya beri panduan secara online bagaimana mengisi borang supaya tidak buat silap. Lepas daftar saya nak buat apa? Buat duit la weiii.... Saya akan perkenalkan anda kepada sistem promosi secara menghantar pautan di email dan guna sistem invitation yang disediakan sepenuhnya oleh sistem GDI. lepas daftar terus saja masuk laman ahli www.website.ws/members/ Anda hanya sediakan list email sahaja dan hantar email tiap2 hari mengikut quota yang ditetapkan 100 email sehari. Kena buat website sendiri ke? Website promosi program GDI dah disediakan oleh sistem. Web Bahasa Inggeris la....kalau nak web Bahasa Malaysia kita boleh design sendiri cara yang cukup mudah. Panduan video ada disediakan. Klik www.easybizz.ws/video.html Rujuk video no 22 hingga 25. Nak lagi power, attend Kelas Bina Website Express di rumah saya yang saya anjurkan setiap Sabtu & Ahad. Saya jamin jika anda datang buta IT, dihujung kursus sehari yang saya anjurkan ini, nescaya anda pulang celik IT. Setidak2nya anda sudah pasti boleh buat website anda sendiri. Jadual Kursus Power Praktikal Bina Website Setiap Sabtu: 9:00 Pagi - 5:00 Ptg Setiap Ahad: 9:00 Pagi - 5:00 Ptg Makan tghari & Minum petang provided. Kursus 100% praktikal. Non Academic. Silibus : Kaedah membina website cara pantas dan mudah. Kaedah memasang sistem Autoresponder ke dalam website. Kaedah mengiklan website anda di Internet. Lain-lain yang difikirkan perlu. (Penekanan pada formula menjana USD1000 seminggu) Suasana Pembelajaran: Santai, tiada protokol. Maklumat lanjut dan pengesahan kehadiran sila call: 017-4769953 (Yusof a.k.a. Abang Chob) Yuran Kursus : Hanya RM100 sahaja. Sila bawa laptop masing2. Tak ada laptop susah sikit lah sebab ini kursus praktikal non academic. Bukan medan sembang2 teori, tapi bila suruh buat tak reti. Macamana nak claim weekly bonus? Kena beli DVD ker? Ya! Perlu beli DVD untuk melayakkan anda claim bonus mingguan. Berapa harga DVD ? Tak sampai pun USD30 Tapi shipping cost agak tinggi , lebih USD100. Habis, kalau saya hanya jual 5 domain name dan dapat kumpul bonus hanya USD100 macam mana? So Tak payah la claim. Rugilah saya? Rugi apanya, ini hanya duit kopi, insentif saja. Target utama kita adalah komisyen bulanan affiliate. Itulah income for life yang kita cari. So berapa domain saya kena jual dalam seminggu supaya saya boleh buat claim duit bonus mingguan dengan selesa? Biarlah jualan melebihi 10 domain seminggu. Susah ke nak jual produk berharga USD10? Minggu pertama Abang Chob jual 15 domain santai santai saja. Rekod tertinggi Abang Chob setakat ini ialah jualan sebanyak 65 domain dalam tempoh seminggu. Tak susah bukan? Apa dokumen kena update sebelum layak claim bonus? Sila baca syarat dan peraturan dengan klik pada butang Learn About Available Bonuses di laman leaderboard setelah anda menyemak ranking anda. Saya akan berikan sampel dokumen yang saya sendiri buat ketika mula2 membuat claim bonus mingguan dahulu. Sila email kepada saya mhdyusof.abdghoni@gmail.com dengan tajuk TESTIMONIAL & DOCUMENT Saya akan bantu selagi terdaya guna melicinkan proses membuat tuntutan bonus mingguan anda. Apabila dokumentasi untuk bonus mingguan ini dapat dipenuhi , maka pembayaran komisyen affiliate bulanan secara automatik ikut beres. Nah saya berikan contoh dokumentasi yang perlu anda sediakan guna melayakkan anda membuat tuntutan Bonus Mingguan Anda. 1. Hantar Email kepada ws_testimonials@wsdomains.ws tulis sedikit testimoni rengkas contoh. My testimonial GDI rocks ! Even as a new player, I begin to get the feeling out of how this great affiliate program works. Realization of my dream is made feasible here in GDI . This is the right place to create my fortune! My marketing tips Sending email to my lists. Promoting the opportunity in social networking sites such as Facebook, Friendster , My Space and the like. Promoting a business program is never been easier and GDI Affiliate program is readily acceptable by people from all walks of life. 2. Activatekan satu email address menggunakan domain yang anda beli dari GDI. langkah2 mengaktifkan email sila rujuk laman ahli. Klik pada butang: Set up Your Email Ikut jer beberapa langkah mudah yang ditunjukkan. contoh email En Yusof: mhdyusof.abdghoni@easybizz.ws Hantarkan email address tersebut kepada ws_testimonials@wsdomains.ws 3. Hantar dokumen2 berikut sebagai lampiran. Cuba lihat betul2 cara yang saya buat. Arahan mengatakan kena fax atau antar hard copy melalui mail biasa ke HQ GDI, tapi saya memilih untuk snap photo guna digital camera jer...pastu save dalam format jpg dan send as attachment melalui email saja. Apa nak susah2 ! he he ! Independent Affiliate Agreement Terms and Conditions Independent Affiliate Policies and Procedures Form W-8 Copy NRIC depan dan belakang Sekeping gambar yang paling handsome .... Kena ada akaun PayPal ke? Ya!, Perlu ada akaun PayPal sebab GDI membayar bonus mingguan menerusi PayPal. So macammana? Saya tak ada akaun PayPal dan tak tahu nak buka akaun dengan PayPal. Nasib la....... he he! Ok ! Begini...Jika anda sudah memiliki kad debit EON Bank, membuka akaun PayPal hanyalah semudah 1,2,3. Klik www.PayPal.com dan sign-up ikut step2 mudah yang ditunjukkan. Bila sampai step verify, tunggu beberapa hari sehingga bank antarkan kod 4 digit dalam statement akaun kad debit anda. Bila dapat kod tersebut. Masukkan kod tersebut ditempat yang dikehendaki. Selesai sudah pengaktifan akaun PayPal anda. Jadi verified member lagi....hu hu. Aha.. lagi satu, pastikan primary email untuk PayPal ini adalah email address yang kita create dari domain yang kita sewa dari GDI. Contoh saya punya : mhdyusof.abdghoni@easybizz.ws Macammana nak keluarkan duit dari akaun PayPal ? Semudah ABC jer....withdraw terus ke akaun kad debit anda. Withdrawal Limit USD500 sehari. Amek masa 5 hari bekerja . PayPal caj USD5 setiap transaksi. Nak wat macammana? kita ni menumpang buat biz global, terpaksalah berurusniaga melalui payment processor PayPal. Masih ada kemusykilan lagi? Call saya sekarang. hamidon bin darus No Telefon : 0194271402 Alamat Emel : abgmidon72@gmail.com "Malu Bertanya Sesat Jalan" Jumpa Anda Di Puncak ! Mai Buat Duit Wei! www.easybizz.ws Dengan ihsan : www.Profit2All.ws © Semua Hakcipta Terpelihara 2009

marzuki1274 just joined an event of marzuki1274 January 30, 2010 at 6:11pm
marzuki1274 just joined an event of marzuki1274 October 2, 2009 at 1:12am
marzuki1274 just joined an event of marzuki1274 October 2, 2009 at 1:06am
marzuki1274 created an event on marzuki1274 October 2, 2009 at 12:56am
marzuki1274 created an event on marzuki1274 October 2, 2009 at 12:54am

Channels (2)

Followers

Honors