Venture Capital Summit

Venture Capital Summit

March 19, 2014 at 6:11am on Venture Capital Summit 2 followers

Flag this content

Please select your reason for flagging this video as inappropriate from the dropdown below. We promise to review each and every submission within 24-48 hours.

If you are a copyright owner, or are authorized to act on behalf of one or authorized to act under any exclusive right under copyright, please do not flag this content but instead report alleged copyright violations on our DMCA notice form.

- Select the reason to flag this video for -
Venture Capital Summit

Venture Capital Summit

Events - Conference

2 followers 1,233 views
Nyereség, hatékonyság, fejlesztés - a pénzügyi szektor legkiválóbb szakemberei, két konferencián, de egyazon helyszínen várják a terület képviselőit a tavasz egyetlen független, szakmai csúcskonferenciáján.
Tavaszi csúcstalálkozó a venture capital és private equity szakmának: Információs szakadék áthidalása a venture capital cégek és a startupok között.
A Venture Capital Summit valamint a Private Banking Summit résztvevői az ágazat vezetőivel vitathatják meg a legfrissebb stratégiákat, ismerhetik meg a legoptimálisabb megoldásokat és bővíthetik piaci kapcsolatrendszerüket. A venture capital és private equity szakmát megszólító találkozó szól mindazokhoz a startupokhoz, banki, befektetési felsővezetőkhöz, private banking és prémium banking vezető szakembereihez, biztosítási, ügyvédi és tanácsadói réteghez, akik a legnaprakészebb információk birtokában kívánják optimalizálni területük működését.
A pénzügyi konferencia keretén belül a szakma legjelesebb képviselői a kávészünetek és ebéd ideje alatt kötetlen beszélgetés során is bővíthetik szakmai ismereteiket és piaci kapcsolataikat.